Det Er Enkelt å Gjøre Hjemmeforbedringer Med Disse Tipsene

Liker du å forbedre hjemmet ditt? Hvis du svarte «ja», så flott! Du har snublet over en artikkel som kan bekrefte kunnskapen om forbedring av hjemmet ditt og til og med forbedre ferdighetene dine. Å innlemme kunnskapen i denne artikkelen i din neste jobb kan hjelpe deg.

Her er en enkel måte å fikse hullene på bunnen av dårlig montert innvendige dører. Sandwich en del av tømmer (kuttet til bredden av døren) mellom to deler av panel. La hvert stykke panel stikker ut utover den øvre siden av to av to med ca en tomme. Slip forlengelsen over bunnen av døren og skru hvert stykke panel på plass mot hver side av døren.

Leter du etter en måte å forbedre hjemmet ditt? I stedet for å ansette en interiørdesigner for å dekorere hjemmet ditt for deg, kjøp hjemmeinnredningsmagasiner og bøker for å bruke som inspirasjon. Gi deg selv litt tid til å lære. Ta noen designelementer fra bilder du ser, og bruk andres ideer for å bidra til å skape kreativitet. Bruk pengene du ville gjort på en interiørdesigner på møbler og tilbehør i stedet.

Mindre oppussingsarbeid kan håndteres av huseier uten behov for å involvere en entreprenør. Ved å gjøre mindre reparasjoner og forbedringer kan en huseier forbedre verdien av sitt hjem med et overraskende beløp. Å stole på huseiernes egne ferdigheter vil gjøre boligforbedringer billigere, fordi det ikke er noe overskudd kuttet ut for fremmede entreprenører og eksperter.

Før du tar fatt på et oppussingsprosjekt, bør du vurdere virkningen på hjemmets videresalgsverdi. For eksempel kan det være fornuftig å konvertere garasjen til en stue for dine umiddelbare behov, men mange boligkjøpere er slått av denne typen tillegg. Selv om du ikke har tenkt å selge umiddelbart, kan omstendighetene endres, og du må kanskje bruke ekstra penger på å få hjemmet ditt tilbake til slik det var.

Stable ditt hjem forbedring trelast bak sofaen! Har du ikke plass til å lagre de lange tømmer bitene mens du jobber med et prosjekt? Bare stable den pent bak sofaen, og ingen vil få vite at den er der. Du vil holde det tørt, trygt og klart til neste gang du blir inspirert!

For å legge til visuell distinksjon og estetisk interesse for murverk installert i dine hjemmeforbedringsprosjekter, bruk mer eksotiske bindinger. «Bond» er det tekniske begrepet for mønsteret som murstein legges i. Med litt forskning vil du finne at det er mange alternativer tilgjengelig i tillegg til den tradisjonelle bårebindingen. Mange obligasjoner legger til vakker dekorasjon til murverk med liten ekstra kostnad.

For å redusere hjemmets energikostnader, bytt ut din nåværende termostat med en som kan programmeres. Mange familier sparer nesten $ 200 årlig gjennom programmerbar termostatbruk. En programmerbar termostat kan stilles inn til å endre seg når familien sover eller ut av huset, slik at du ikke betaler for oppvarming og kjøling du ikke trenger. De er også billige, og kan hentes for mindre enn $ 40.

Likte du å gå gjennom informasjon om en aktivitet du liker? Fant du noe du kan bruke på din neste jobb? Denne artikkelen ble skrevet for å hjelpe folk som deg med å bekrefte deres glede av aktiviteten, sammen med å lære noen få profftips og triks for å forbedre hjemmet ditt.